Το SOOC Studio είναι ένα φορητό στούντιο με ενσωματωμένα φώτα LED


Το SOOC Studio είναι ένα φορητό στούντιο με ενσωματωμένα φώτα LED

Υπάρχουν περιπτώσεις που για να φωτογραφίσει κάποιος τα προϊόντα ενός πελάτη του, θα πρέπει να μετακινηθεί στην τοποθεσία του. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις περιπτώσεις που υπάρχουν πολλά αντικείμενα προς φωτογράφιση ή δεν μπορούν να απομακρυνθούν από το χώρο τους, για διάφορους λόγους. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο φωτογράφος θα πρέπει να μετακινήσει τον εξοπλισμό του, δημιουργώντας ένα μίνι στούντιο στο χώρο του πελάτη του, με όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν.

Εδώ έρχεται να δώσει λύση το SOOC Studio, αφού με τις μικρές του διαστάσεις, ελαχιστοποιεί τον όγκο που θα πρέπει να μετακινηθεί. Η αρχική του μορφή, είναι ενός χαρτοφύλακα με διαστάσεις 57x49x15 εκατοστά, με τις απαραίτητες θήκες για τα βασικά, όπως το τροφοδοτικό των LED και κάρτες μνήμης, ενώ υπάρχει και θήκη σε μέγεθος Α4, όπου μπορεί κάποιος να βρει τις οδηγίες χρήσης. Ο χαρτοφύλακας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά και δε θα μπορούσαν να λείψουν η λαβή και ο ιμάντας ώμου για τη μεταφορά του.

Ο χαρτοφύλακας μπορεί πολύ εύκολα να ξεδιπλωθεί και μετατρέπεται σε ένα light box με διαστάσεις 45x40x30 εκατοστά, που χρησιμοποιεί για φωτισμό μια σειρά από LEDs, τα οποία είναι ενσωματωμένα στο light box και έχουν θερμοκρασία 6000 Kelvin. Στο εσωτερικό του υπάρχει λευκό φόντο, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί.

Το SOOC Studio κατασκευάζεται στη Νότιο Αφρική από την εταιρεία WhiteBison, στοιχίζει περίπου 250 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της.

SOOC Studio-2

SOOC Studio-3

SOOC Studio-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Light Tent Lightbox Sooc

Πηγή:

WhiteBison
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!