Καλιμπράρετε την οθόνη του tablet και του smartphone σας με την εφαρμογή SpyderGallery


Καλιμπράρετε την οθόνη του tablet και του smartphone σας με την εφαρμογή SpyderGallery

Αν θέλετε να καλιμπράρετε την οθόνη του tablet σας ή του smartphone σας η Datacolor σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής για iOS και Android SpyderGallery.
Αυτό που χρειάζεστε, είναι να είστε κάτοχος του Spyder 3 ή 4 (για συσκευές Android πρέπει να έχετε το 4) και στη συνέχεια να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Apple store ή το Google Play. Κάντε εγγραφή ώστε να σας σταλεί το link με την desktop έκδοση της εφαρμογής που πρέπει να εγκαταστήσετε στον desktop Η/Υ σας, Windows ή Mac. Το tablet σας και ο Η/Υ πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο και το Spyder να είναι συνδεδεμένο με USB στον H/Y. Στη συνέχεια δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες που φαίνονται στην οθόνη του tablet για να καλιμπράρετε την οθόνη του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Datacolor
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!