Δύο νέες φωτογραφικές τσάντες παντώς καιρού από την Tamrac


Δύο νέες φωτογραφικές τσάντες παντώς καιρού από την Tamrac

Τα δύο νέα μοντέλα της Tamrac είναι ειδικά σχεδιασμένα για όσους λατρεύουν τα ταξίδια, την πεζοπορία και τη φύση. Είναι κατασκευασμένα από κερωμένο μουσαμά και νάιλον με επίστρωση πολυουρεθάνης, που τα καθιστούν ανθεκτικά στις διάφορες καιρικές συνθήκες.

Η Tamrac Hoodoo 18 μπορεί να δεχτεί μια φωτογραφική μηχανή DSLR ή mirrorless μαζί με έναν ή δύο φακούς μήκους εώς 20 εκατοστά, flash, αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και ένα laptop ή tablet 13″. Έχει διαστάσεις 27 x 48.5 x 16.5 εκατοστά και ζυγίζει 0.6 κιλά.

Tamrac Hoodoo 18

Η Tamrac Hoodoo 20 είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος. Μπορεί να δεχτεί μια φωτογραφική μηχανή DSLR ή mirrorless μαζί με τρείς ή τέσσερις φακούς μήκους εώς 21.5 εκατοστά, flash, αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και ένα laptop ή tablet 15″. Το τμήμα της τσάντας που στεγάζει τον φωτογραφικό εξοπλισμό, μπορεί να αποσπαστεί και να χρησιμοποιηθεί μαζί με ένα strap που παρέχεται, ως ξεχωριστή τσάντα ώμου. Τα προστατευτικά χωρίσματα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα για να προσαρμόζονται ανάλογα με τον φωτογραφικό εξοπλισμό. Έχει διαστάσεις 29.5 x 43 x 15.5 εκατοστά και ζυγίζει 1.3 κιλά.

Tamrac Hoodoo 20

Οι Tamrac Hoodoo 18 και Hoodoo 20 είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα: kiwi green, pumpkin orange και ocean blue. Θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Tamrac στην τιμή των 80 και 130 δολαρίων αντίστοιχα.

Tamrac Hoodoo 18

Tamrac Hoodoo 18

Tamrac Hoodoo 18

Tamrac Hoodoo 20

Tamrac Hoodoo 20

Tamrac Hoodoo 20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Tamrac
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!