Η Tamrac κοντά στη πτώχευση;


Η Tamrac κοντά στη πτώχευση;

Η Tamrac είναι μία από τις πιο γνωστές και ποιοτικές εταιρείες κατασκευής φωτογραφικών τσαντών μεταφοράς και αξεσουάρ.

Ιδρύθηκε το 1977 και έχει τις εγκαταστάσεις της στη Καλιφόρνια των Η.Π.Α., προσφέροντας τσάντες που είναι αρκετά ανθεκτικές και κατάλληλες για μεταφορά φωτογραφικού εξοπλισμού σε δύσκολες συνθήκες.

Φαίνεται όμως ότι η αμερικανική εταιρεία αντιμετωπίζει σημαντικές οικονομικές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 11 του πτωχευτικού κώδικα των Η.Π.Α. Το άρθρο 11 στο οποίο είχε καταφύγει και η Kodak, δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξόφληση των πιστωτών τους, να διατηρήσουν τον έλεγχο και να αναδιοργανωθούν με σκοπό να επιβιώσουν. Φυσικά την απόφαση για το αν θα εισαχθεί μία εταιρεία στο άρθρο 11 την παίρνουν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές των Η.Π.Α.

Μένει να δούμε αν η Tamrac θα καταφέρει να ξεφύγει από την ολική χρεοκοπία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Bags Tamrac

Πηγή:

PhotoRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!