Η Tamron θα παρουσιάσει μέχρι το 2016 δύο νέους φακούς, ένα ευρυγώνιο zoom και ένα standard zoom


Η Tamron θα παρουσιάσει μέχρι το 2016 δύο νέους φακούς, ένα ευρυγώνιο zoom και ένα standard zoom

Η Tamron ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος 2013 και μέσα στην αναφορά της υπάρχουν και νέα για δύο νέους φακούς.

Φαίνεται λοιπόν ότι στα στρατηγικά σχέδια της Tamron είναι η κυκλοφορία 2 νέων φακών μέχρι το 2016. Πρόσφατα είδαμε ότι η εταιρεία ανακοίνωσε την ανάπτυξη των Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO (Model B016) για APS-C μηχανές και Tamron 28-300mm F/3.5-6.3 Di VC PZD (Model A010) για Full Frame μηχανές και τον Δεκέμβριο του 2013 είχε ανακοινώσει τον νέο Tamron 150-600mm F/5-6.3 VC USD (Model A011, ο οποίος όμως στην εικόνα αναφέρεται εσφαλμένα ως 160-600mm).

Οι δύο νέοι φακοί όπως εμφανίζονται στην εικόνα που βρίσκεται στην αναφορά είναι ένας ευρυγώνιος zoom και ένας standard zoom, χωρίς να μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω προς το παρόν.

Μερικά στοιχεία για τα οικονομικά αποτελέσματα.
Η Tamron αυτή τη στιγμή απασχολεί 2.550 υπαλλήλους με τις πωλήσεις των φωτογραφικών προϊόντων της για το 2013 να φτάνουν τα 48,492 εκατομμύρια Γιεν. Η αναφορά αναφέρει σχετικά με την παγκόσμια οικονομική κατάσταση ότι οι οικονομίες της Ιαπωνίας και των Η.Π.Α. βρίσκονται σε κατάσταση ανάκαμψης, στην Ευρώπη παρουσιάζεται συνεχής αστάθεια ενώ στην Κίνα έχουμε επιβράδυνση. Επιπλέον αναφέρεται ότι η αγορά των compact φωτογραφικών μηχανών έχει υποστεί απώλειες 40% και η αγορά των μηχανών με δυνατότητα αλλαγής φακού έχει παρουσιάσει διψήφια μείωση των ετήσιων αποστολών τους.

Η στρατηγική της εταιρείας στον φωτογραφικό τομέα μέχρι το 2016 είναι να εστιάσει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και να βελτιώσει τους χρόνους ανάπτυξης νέων προϊόντων και των σχεδιαγραμμάτων ανακοίνωσης τους. Επιπλέον θα προσπαθήσει να επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεων της και σε αναδυόμενες αγορές.

Στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων θα προσπαθήσει να δημιουργήσει καινοτόμα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα για να αποφύγει την εμπλοκή σε πόλεμο τιμών και να εξασφαλίσει κέρδη. Επιπλέον η Tamron σκοπεύει να εισέλθει στην αγορά των κινηματογραφικών φακών (cinema lenses) και να πετύχει καλύτερο κόστος για τους φακούς LWIR (Long-Wave InfraRed) που προορίζονται για InfraRed μηχανές, σε συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστές μηχανών.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική αναφορά των οικονομικών αποτελεσμάτων της Tamron εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Photorumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!