Terminl, νέο online σύστημα διαχείρισης εργασιών για φωτογράφους


Terminl, νέο online σύστημα διαχείρισης εργασιών για φωτογράφους

Είστε από αυτούς τους φωτογράφους που κρατάτε λίστες με τα projects που έχετε σε εξέλιξη και παρακολουθείτε στενά την πρόοδο των εργασιών σας;

Αν ναι τότε το Terminl είναι για εσάς. Πρόκειται για ένα online σύστημα διαχείρισης της πορείας των εργασιών (Workflow) που ένας φωτογράφος μπορεί να έχει σε εξέλιξη.
Η έκδοση 1.0, που μόλις ανακοινώθηκε σας, παρέχει όλα τα εργαλεία για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη κάθε project ανά πελάτη αλλά και να κρατάει στατιστικά από την πορεία σας.

Το Terminl 1.0 διατίθεται δωρεάν για την καταχώρηση των πρώτων 5 πελατών και από εκεί και πέρα αν το βρείτε χρήσιμο και θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε για την καταχώρηση όλων σας των πελατών κοστίζει 10 δολάρια τον μήνα ή 8 δολάρια τον μήνα για συμβόλαιο ενός έτους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Terminl 1.0 εδώ και μην ξεχάσετε να μας γράψετε στα σχόλια την γνώμη σας.
terminl
terminl

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Terminl

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!