Η Manios Cine Tools έφερε τη Tether Tools στην Ελλάδα


Η Manios Cine Tools έφερε τη Tether Tools στην Ελλάδα

Μία πολύ σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η Manios Cine Tools για την Ελλάδα, καθώς αναλαμβάνει την εισαγωγή των προϊόντων της γνωστής εταιρείας Tether Tools.

Νέα συνεργασία από την Manios Cine Tools

H Manios Cine Tools ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με την Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής προϊόντων tethering και τροφοδοσίας για DSLR κάμερες, Tether Tools.

Η εταιρεία συστήθηκε στο κοινό το 2008 και γρήγορα απέκτησε επαφή με τους επαγγελματίες φωτογράφους. Με τα προϊόντα της συμπλήρωσε ένα κενό που υπήρχε στον εξοπλισμό τους όσον αφορά την ασφαλή εγκατάσταση laptop σε συνθήκες tethering. Οι προτάσεις της όπως υποδηλώνει και τ’ όνομά της, κινούνται γύρω από την σύνδεση και έλεγχο DSLR μέσω USB. Με τον καιρό όμως επεκτάθηκε και σε λύσεις στήριξης φωτισμού και τροφοδοσίας. Πρόσφατα παρουσίασε το καινοτόμο Case Relay, ένα κιτ powerbank/UPS χάρη στο οποίο η αλλαγή μπαταρίας δεν σημαίνει και σβήσιμο της κάμερας.

Γενικότερα η Tether Tools παρέχει στοχευμένες λύσεις για σύνδεση tablet, smartphone, laptop, monitor με κάμερα τόσο εντός όσο και εκτός στούντιο όπως ακριβώς απαιτεί ο επαγγελματίας φωτογράφος/κινηματογραφιστής.

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, από υψηλής ποιότητας υλικά.

Επίσημος διανομέας Ελλάδος Manios Cine Tools.

manios

TETHER-TOOLS

tether_tools_pro_tethering_kit_usb_2_0_1011440

Levi_Sim-Cover-1-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Tether Tools
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!