Η τεχνική της Αναλογικής και της Ψηφιακής Φωτογραφίας, διατίθεται η έντυπη έκδοση


Η τεχνική της Αναλογικής και της Ψηφιακής Φωτογραφίας, διατίθεται η έντυπη έκδοση

Μετά από την 1η διανομή της έκδοσης στην Αθήνα μέσω του πρακτορείου Άργους κυκλοφορεί στην υπόλοιπη χώρα και την Κύπρο και θα το βρείτε στα περίπτερα και στα κέντρα διανομής τύπου.

Η τιμή του είναι 16 ευρώ και αξίζει την στήριξη μας.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 3η ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
http://www.photoeidolo.gr/N/taperiodika/texniki3.htm

ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ:
http://www.photoeidolo.gr/N/3%20PARAGGELIES/kikloforia.html

Κατεβάστε το E-BOOK:
http://www.photoeidolo.gr/N/7%20BOOK/index.html

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Books photoeidolo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 22 Απριλίου 2015 στις 20:29

    Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει. Ότι πρέπει για κάποιον που ξεκινάει τώρα την ενασχόλησή του με την φωτογραφία. Το ότι υπάρχει και free e-book σημαίνει πολλά και θεωρώ ως αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια του Τάσου Σχίζα!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!