Νομίζεις ότι ξέρεις καλά τα χρώματα; Παίξε αυτό το παιχνίδι και απόδειξε το


Νομίζεις ότι ξέρεις καλά τα χρώματα; Παίξε αυτό το παιχνίδι και απόδειξε το

Μέχρι τώρα στο pttlgr έχουμε δει πολλά παιχνίδια που έχουν να κάνουν με την ικανότητα αναγνώρισης χρωμάτων.

Μέχρι σήμερα το πιο δημοφιλές παιχνίδι – τεστ που σας έχουμε παρασύρει να παίξετε είναι της X-rite και αφορούσε την ικανότητα κάποιου να μπορεί να αναγνωρίσει τις διαφορετικές αποχρώσεις των χρωμάτων.

Ένα νέο παιχνίδι, για όσους δηλώνουν ειδικοί στο χρώμα, είναι το “The Great RGB Guessing Challenge”.

Πρόκειται για το πιο δύσκολο τεστ που έχει να κάνει με τα χρώματα και αυτό γιατί σας ζητάει να αναγνωρίσετε ένα χρώμα από τις τιμές των RGB (Red, Green, Blue) που δίνονται.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το τεστ δεν είναι για αρχάριους.

Δοκιμάστε το ΕΔΩ και πείτε μας το σκορ σας (να είστε ειλικρινείς)!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!