“The Image Story”, μία ιστοσελίδα στην οποία φωτογράφοι αποκαλύπτουν τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες τους


“The Image Story”, μία ιστοσελίδα στην οποία φωτογράφοι αποκαλύπτουν τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες τους

Βλέποντας μία εικόνα που μας προκαλεί θαυμασμό, πολλές φορές αναρωτιόμαστε πως ο φωτογράφος έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα.

Μία νέα ιστοσελίδα έρχεται να μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε λεπτομέρειες πίσω από εικόνες φωτογράφων που προκαλούν αίσθηση.
Στην ιστοσελίδα “The Image Story” θα βρείτε εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από φωτογράφους με διαφορετική εξειδίκευση και οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας την ιστορία που υπάρχει πίσω από την φωτογραφία, πως την εμπνεύστηκαν, τον εξοπλισμό με τον οποίο δημιουργήθηκε, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της λήψης, την επεξεργασία που χρειάστηκε να γίνει στον Η/Υ, αλλά και συμβουλές για να δημιουργήσουμε παρόμοιες εικόνες.

Παράλληλα κάθε φωτογράφος μπορεί να στείλει την δική του εικόνα και να διηγηθεί την ιστορία που βρίσκεται από πίσω της.

Αν και προς το παρόν η ιστοσελίδα βρίσκεται στην αρχή και δεν θα βρείτε πολλές εικόνες στις σελίδες της, παρόλα αυτά πρόκειται για μία αξιόλογη φωτογραφική προσπάθεια που αξίζει να ρίξετε μία ματιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

The Image Story

Πηγή:

The Image Story
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!