Η κολεκτίβα doc4life παρουσιάζει την έκθεση Θέρος Έρως


Η κολεκτίβα doc4life παρουσιάζει την έκθεση Θέρος Έρως

Αυτό τον τρόπο επέλεξε η κολεκτίβα doc4life για να γιορτάσει το καλοκαίρι και να ανανεώσει το ραντεβού της με όλους εμάς το Σεπτέμβριο. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Θέρος Έρως»

“…τα σκήπτρα εις το αδυσώπητον και δρεπανοφόρον θέρος – έρος”, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Το ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη μας έδωσε την έμπνευση της τελευταίας μας, για τη φετινή περίοδο, από τις θεματικές εκθέσεις φωτογραφίας που πραγματοποιεί η κολεκτίβα doc4life. Και το γιορτάζουμε στις 13 Ιουνίου, μαζί με το καλοκαίρι που ήρθε, με την ομαδική έκθεση «Θέρος – Έρως». Η αγωνία και ο προβληματισμός μας για την ανάδειξη και στήριξη της σύγχρονης ελληνικής φωτογραφικής τέχνης, συνεχίζεται, και το Σεπτέμβρη θα ξανανταμώσουμε. Η έκθεση, όπως πάντα, θα παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο μας (Δυαλέων 15, Γκάζι), με ευθύνη της doc4life.μ.

Λίγα λόγια για το θέμα:
Τα θαύματα, το άγνωστο, η γη, η ζωή, ο έρωτας, καλοκαίρι, χαρά, αγριότητα, φόβος, πάθος, μοναξιά, σκοτάδι, πόνος, μνήμη, υπέρβαση, συμβάσεις, ένας ακήρυχτος πόλεμος όταν ο έρωτας αλλάξει τον τρύγο στο γνωστό τρίπτυχο της παροιμίας που λέμε οι άνθρωποι για ότι δεν χωράει αναβολή, μόνο που να ο Παπαδιαμάντης τα είπε όλα σε μία μόνο φράση: “…τα σκήπτρα εις το αδυσώπητον και δρεπανοφόρον θέρος – έρος”.

Διάρκεια έκθεσης: από Παρασκευή 13 Ιουνίου έως Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη έως Κυριακή, 18:00-21:00
Opening: 13 Ιουνίου, ώρα 20.00
Επιμελητές έκθεσης: Ντίνα Μπατζιά, Ορέστης Σεφέρογλου, Στέλιος Στεφάνου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

doc4life Photo Exhibitions
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!