Έφτασαν οι τσάντες της Think Tank στην Ελλάδα


Έφτασαν οι τσάντες της Think Tank στην Ελλάδα

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η MC Manios με ιδιαίτερη χαρά κοινοποιεί την αποκλειστική αντιπροσωπεία του αμερικάνικου οίκου κατασκευής τσαντών φωτογραφικού εξοπλισμού Think Tank. H Think Tank αποτελείται από μια ομάδα σχεδιαστών και επαγγελματιών φωτογράφων, (μια εκ των οποίων είναι η Deanne Fitzmaurice, η οποία κέρδισε το βραβείο Pulizer για φωτορεπορτάζ) με εστιασμένη την προσοχή τους στις ανάγκες εργασίας του σημερινού φωτογράφου, αναπτύσσοντας θήκες μεταφοράς με κύριο γνώμονα το δίπολο «ταχύτητα και προσβασιμότητα», προετοιμάζοντας έτσι τον επαγγελματία να είναι «ready before the moment»! Με αυτόν τον τρόπο, ο επαγγελματίας καταγράφει τις ιστορικές στιγμές που αντανακλούν την προσωπική του οπτική και τα καλλιτεχνικά του ταλέντα.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της το 2005 και μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια έχει κερδίσει την διεθνή αναγνώριση από φορείς και καταναλωτές. Πρόσφατη αναγνώριση το βραβείο “Best Camera Bag Line” του περιοδικού Digital Imaging Reporter, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία μεταπωλητών όσον αφορά τις κατηγορίες ποιότητα προϊόντος, υποστήριξης, ευκολίας στην πώληση.

Κάποιες εταιρείες, εστιάζουν μόνο στο προϊόν. Η Think Tank διαφοροποιείται. Το ενδιαφέρον της είναι ανθρωποκεντρικό και εστιάζει στο να υποστηρίζει τους φωτογράφους να κάνουν τη δουλειά τους. Έτσι, η Think Tank έχει δημιουργήσει μια σειρά από εφευρέσεις από το 2005 και συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της χρησιμοποιώντας ως καταλύτη την κατανόηση στις ανάγκες των φωτογράφων για καινοτόμα προϊόντα.

Γνωρίστε τη γκάμα της Think Tank μέσω της M C MANIOS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Think Tank
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

6 σχόλια

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ιωαννίδης Λεωνίδας | 9 Ιουνίου 2015 στις 14:22

    Εγώ έχω αγοράσει δύο καινούργιες τσάντες της thinktank Retrospective® 5 (Pinestone) από τον Σκιαδόπουλο. Ε, λοιπόν και στις δύο, μετά από λίγο σχετικά διάστημα και λελογισμένη χρήση, σκούριασε ο χαλκάς από όπου περνάει ο ιμάντας ώμου και έχει αφήσει σημάδι σκουριάς επάνω στον ιμάντα. Εξαιρετική αισθητικά τσάντα και άκρως λειτουργική, αλλά για τα λεφτά που έκανε δεν επιτρεπόταν τέτοια αστοχία υλικού. Ας το προσέξουν λοιπόν οι κατασκευαστές…

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ιωαννίδης Λεωνίδας | 12 Ιουνίου 2015 στις 11:35

    Σωστό! Θα το κάνω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ιωαννίδης Λεωνίδας | 16 Ιουνίου 2015 στις 11:09

    Έστειλα σήμερα (16-6-2015) στην ελληνική αντιπροσωπεία μήνυμα και φωτογραφίες και από τις δύο τσάντες, για να το προωθήσει ενδεχομένως στην κεντρική αντιπροσωπεία.Καλή συνέχεια!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ιωαννίδης Λεωνίδας | 24 Ιουνίου 2015 στις 11:23

    Η απάντηση που έλαβα από την εταιρεία μετά από τις ταχύτατες ενέργειες της ελληνικής αντιπροσωπίας ήταν η ακόλουθη:
    “Hope all is well and welcome to Think Tank Photo. This is something that is covered under our warranty guidelines although this rust usually comes right off with a little bit of soap and water. The way our warranty system works with our international distributors if that you would have to ask your customer for images and then submit them to me along with the following information”.
    Επειδή ουδέποτε είχα σκοπό να μου αλλάξουν τις τσάντες ή τα λουριά και τους κρίκους, δεν θα δώσω συνέχεια. Φωτογραφίες τους προβλήματος έχω ήδη στείλει. Ό,τι έκανα το έκανα για να προσέξει η εταιρεία τους προμηθευτές της, ώστε να μην αδικείται μια εξαιρετική κατά τα άλλα τσάντα. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!