Pixel Pocket Rocket, νέα θήκη καρτών μνήμης από την Think Tank


Pixel Pocket Rocket, νέα θήκη καρτών μνήμης από την Think Tank

Για όσους προβληματίζει η εύκολη και γρήγορη εναλλαγή καρτών μνήμης κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, η Think Tank ανακοίνωσε την Pixel Pocket Rocket.

Στο εσωτερικό της Pixel Pocket Rocket μπορείτε να τοποθετήσετε έξι CF και τρεις SD κάρτες μνήμης. Είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο ύφασμα υψηλής ποιότητας και διαθέτει επιθέματα από αφρώδες υλικό για την προστασία των καρτών σας. Ζυγίζει 100 γραμμάρια, οι εξωτερικές της διαστάσεις είναι 12 x 13 x 1.5 (Μ x Π x Υ) εκατοστά και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ζώνη ή να κρεμαστεί από το λαιμό. Τέλος, διαθέτει μια υποδοχή με διάφανο κάλυμμα στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί ατομικό έγγραφο, διαστάσεων έως 10 x 5.5 εκατοστών, ώστε να είναι εύκολη η επίδειξή του.

Η διαθεσιμότητά της δεν ανακοινώθηκε ενώ η τιμή της υπολογίζεται κοντά στα 23 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Think Tank Photo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!