Pursuit: Ένα Time Lapse που αποκαλύπτει την μαγεία των καταιγίδων

Ο Mike Olbinski είναι αυτό που λέμε κυνηγός καταιγίδων και ανεμοστρόβιλων και καταγράφει με τον φακό του τα μοναδικά αυτά φαινόμενα του ουρανού.

Μέσα σε τρεις μήνες ταξίδεψε σε 10 πολιτείες των Η.Π.Α. και κατέγραψε μέσω 90.000 φωτογραφιών τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνάντησε στο δρόμο του.

Ο Mike, ο οποίος αναγκάζεται να περνάει μέρες μακριά από το σπίτι και την οικογένεια του για να καταγράφει μοναδικές εικόνες από καταιγίδες, χρησιμοποίησε δύο Canon EOS 5DS R, με τους Canon 11-24mm, 35mm, 50mm, 135mm και τον Sigma Art 50mm και έκανε την επεξεργασία του τελικού video στα Lightroom, LR Timelapse, After Effects και Premiere Pro.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!