Η Nikon ετοιμάζει τρεις νέους φακούς, ανάμεσα τους τον νέο 24-70 f/2.8 με σταθεροποιητή


Η Nikon ετοιμάζει τρεις νέους φακούς, ανάμεσα τους τον νέο 24-70 f/2.8 με σταθεροποιητή

Ο πιο σημαντικός από τους τρεις είναι ο νέος AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR, o οποίος έρχεται με σταθεροποιητή και ED κρύσταλλα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου, με τις πρώτες φήμες να αναφέρουν ότι η τιμή του θα είναι στις 280.000 Γιεν (δηλαδή κοντά στα 2.000 ευρώ).

Ενδιαφέρον έχει επίσης ο νέος prime AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED, o οποίος θα έχει επίστρωση Nano και τιμή κοντά στα 90.000 Γιεν (περίπου 660 ευρώ) και αναμένεται να ανακοινωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία.

nikon-lenses

Τέλος στις 17 Σεπτεμβρίου αναμένουμε και τον νέο υπερ-τηλεφακό AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR, με ED κρύσταλλα και νέο σταθεροποιητή VR Sport, με τιμή στις 170.000 Γιεν (δηλαδή 1245 ευρώ).

nikon-lenses-2

Πως σας φαίνονται οι τιμές τους; Ποιον από τους τρεις θα αγοράζατε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Digicame-Info
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

5 σχόλια

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θανασης Σταθοπουλος | 29 Ιουλίου 2015 στις 17:45

    Ο 24-70 που θα βγει αναμενουμε να ριξει την τιμη του υπαρχοντος?

    • #
      1

      Θανάση αν βγει όπως φημολογείται κοντά στα 2.000 το βλέπω πολύ δύσκολο να επηρεάσει την τιμή του υπάρχοντος.

      ελπίζουμε να βγει πιο χαμηλά από τα 2000 για να ρίξει και την τιμή του υπάρχοντος…

      πάντως σίγουρα θα βρεθούν φωτογράφοι που θα πουλήσουν τους παλιούς για να πάρουν τον καινούργιο…

  • #
    1

    Από τους τρεις, θα έτρεχα σαν τρελός να αγοράσω τον 200-500mm, με τιμή στα 1245 ευρώ, νομίζω είναι πραγματική ευκαιρία!
    Να υποθέσω ότι λείπει κάποιο μηδενικό στο τέλος(;) …8-) 8-).

    Σοβαρά τώρα, και οι τρείς φακοί φαίνονται υψηλής στάθμης και νομίζω ότι θα αξίζουν τα χρήματά τους. Εμένα μου γυαλίζει ο prime 24mm f/1.4, που αν είναι πράγματι αυτή η τιμή του (660 ευρώ) θεωρώ ότι είναι πολύ καλή.
    Όσο για τον 24-70 mm φαντάζομαι ότι θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος, για όσους θα έχουν και την δυνατότητα να τον αγοράσουν.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!