Τουρίστας κατέστρεψε ένα άγαλμα 126 ετών προσπαθώντας να βγάλει selfie


Τουρίστας κατέστρεψε ένα άγαλμα 126 ετών προσπαθώντας να βγάλει selfie

Αυτή τη φορά τη νύφη τη πλήρωσε ένα άγαλμα στη Πορτογαλία, ηλικίας 126 ετών.

Ένας νεαρός ανέβηκε στη βάση του αγάλματος για να βγάλει μία selfie και κατάφερε να το ρίξει, διαλύοντας το.

Το άγαλμα βρισκόταν έξω από τον σταθμό των τραίνων στη κεντρική Λισαβόνα και απεικόνιζε τον βασιλιά Dom Sebastiao, που βασίλεψε από το 1557 μέχρι το 1578 και πέθανε στην ηλικία των 24 ετών σε εκστρατεία στο Μαρόκο. Μάλιστα το πτώμα του δεν βρέθηκε και υπάρχει ένας μύθος που υποστηρίζει ότι θα επιστρέψει να σώσει τη Πορτογαλία, σε μία περίοδο που θα έχει πολλά προβλήματα.

Ο νεαρός συνελήφθη από την τοπική αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Selfies

Πηγή:

New York Post
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!