Έφηβος σκοτώθηκε από τραίνο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης


Έφηβος σκοτώθηκε από τραίνο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

Ένα τραγικό συμβάν στις Η.Π.Α. φανερώνει πόσο απερίσκεπτα σκέφτονται μερικοί φωτογράφοι στην προσπάθεια τους να βγάλουν μία ξεχωριστή φωτογραφία.

Ένας έφηβος, 16 ετών, χτυπήθηκε από διερχόμενο τραίνο χάνοντας τη ζωή του στις Η.Π.Α., κάτι το οποίο είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στην παγκόσμια φωτογραφική κοινότητα.

Ο νεαρός μαζί με την κοπέλα του βρέθηκαν στις γραμμές του τραίνου στα πλαίσια φωτογράφισης του νεαρού ζευγαριού από την φωτογράφο – αδερφή της κοπέλας του.

Δυστυχώς το τραίνο, που ερχόταν με περίπου 70 μίλια την ώρα, ξεπρόβαλε από την στροφή χτυπώντας τον νεαρό που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ δημοφιλές στους φωτογράφους της περιοχής.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι η φωτογράφιση σε γραμμές τραίνου είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί τα τραίνα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες, γεγονός που δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος λόγω της προοπτικής και του σημείου από το οποίο βλέπει το τραίνο να έρχεται.
Επιπλέον τα τραίνα δεν κάνουν πολύ θόρυβο κατά την κίνηση τους, ενώ οι διάφορες στροφές του δικτύου των γραμμών καθιστούν αδύνατο μερικές φορές να δει κάποιος το διερχόμενο τραίνο, παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά.

Επομένως έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι πρέπει να αποφεύγετε τις φωτογραφίσεις σε γραμμές τραίνου και πρέπει να βάζετε πάνω από όλα την ασφάλεια όσων συμμετέχουν σε μία φωτογράφιση.

ΑΠΟΨΗ: Πρόσφατα στο Facebook έπεσα πάνω σε μία φωτογραφία ενός μοντέλου στην χώρα μας, πάνω σε γραμμές τραίνου και μάλιστα πάνω σε στροφή, γεγονός εγκληματικό από μόνο του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Washington Post
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!