Φωτογραφίστε με την Travelwide, μία μηχανή μεγάλου φορμά των 149 δολαρίων


Φωτογραφίστε με την Travelwide, μία μηχανή μεγάλου φορμά των 149 δολαρίων

Μην τρομοκρατήστε βλέποντας τις τιμές των νέων ψηφιακών μηχανών μεσαίου φορμά που ξεκινούν από τα 8.500 δολάρια. Εμείς σας μιλάμε για μία μηχανή μεγάλου φορμά που λειτουργεί με φιλμ και κοστίζει μόλις 149 δολάρια.

Η Travelwide είναι μία μηχανή 4×5 που μπορείτε να την πάρετε μαζί σας, αφού ζυγίζει μόλις 275 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 166 × 101 × 128 χιλιοστά. Μπορεί να εστιάσει από τα 55 εκατοστά και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορα αξεσουάρ όπως levels και οφθαλμοσκόπια.

Η Travelwide πωλείται χωρίς φακό αλλά δέχεται τους περισσότερους φακούς των 90mm (έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον Schneider Angulon 90mm ƒ/6.8), ενώ στο πακέτο της περιλαμβάνεται το Pinwide pinhole για την λήψη εικόνων χωρίς φακό.

Η Travelwide θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι του 2014. Αν ζείτε στις Η.Π.Α. ή τον Καναδά μπορείτε να την προπαραγγείλετε εδώ. Αλλιώς μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερωθείτε όταν θα είναι διαθέσιμη για αποστολή στον υπόλοιπο κόσμο.

Travelwide

Travelwide-1

Travelwide-2

Travelwide-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

wanderlustcameras
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!