Tric, το πρώτο Flash Trigger για το iPhone


Tric, το πρώτο Flash Trigger για το iPhone

Πρόκειται για το Tric, μία μονάδα ασύρματης πυροδότησης Flash για το iPhone, η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες της αποτελέσματα στουντιακού επιπέδου.

Το Tric λειτουργεί με δύο ΑΑ μπαταρίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με speedlight flashes (μέσω hot shoe) ή με studio flashes (μέσω καλωδίου σε υποδοχή PC) και συνδέεται στο iPhone μέσω Bluetooth LE.

Τα μειονεκτήματα του Tric είναι ότι δεν προσφέρει TTL και δεν επιτρέπει ταχύτητες συγχρονισμού μεγαλύτερες από 1/30.

Το Tric αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πλατφόρμα Kickstarter και αν καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται, θα βγει στην αγορά για τα iPhone 5S, 6 ή 6 Plus με iOS 8.1 ή νεώτερο.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2015 στην τιμή των 60 δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!