Ο Trioplan 35 mm f/2.8 τώρα και σε μοναδικά χρώματα


Ο Trioplan 35 mm f/2.8 τώρα και σε μοναδικά χρώματα

Η Meyer Optik συνεχίζει την καμπάνια της στο KickStarter για την χρηματοδότηση του Trioplan 35 mm f/2.8.

Με 21 ημέρες να μένουν για να λήξη η καμπάνια το project έχει χρηματοδοτηθεί ήδη 10 φορές πάνω από το αρχικό ποσό που είχε τεθεί ως στόχος, δηλαδή τα 50.000 δολάρια.

Η εταιρεία ως επιβράβευση για το παγκόσμιο φωτογραφικό κοινό που στήριξε αυτή την προσπάθεια ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τον φακό και σε τρία μοναδικά χρώματα, σε πράσινο, μπλε ή κόκκινο.

Οι χρωματιστοί φακοί θα είναι διαθέσιμοι σε μικρές ποσότητες και η τιμή τους είναι στα 799 δολάρια (σε σχέση με τα 669 που κοστίζει η προ-παραγγελία στο κανονικό μαύρο χρώμα). Αν κάνετε κάποια προ-παραγγελία θα τον έχετε από τον Νοέμβριο.

Μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!