Reuters: Επέλεξε τις καλύτερες εικόνες των φωτογράφων του για το 2020!

Είδαμε τις καλύτερες εικόνες του Associated Press για το 2020 και σειρά έχει η επιλογή των καλύτερων εικόνων των φωτογράφων του Reuters.

Πραγματικά το έργο των φωτορεπόρτερ εκεί έξω είναι αξιοθαύμαστο καταγράφοντας εικόνες από τα πιο σημαντικά γεγονότα και νομίζουμε ότι η συλλογή του Reuters αποδεικνύει ότι είναι πολλά που δεν ξέρουμε ότι συμβαίνουν στον πλανήτη αλλά η μαρτυρία αυτών των φωτογράφων είναι εδώ για να “μην μπορέσουμε ποτέ να πούμε ότι δεν ξέραμε”, όπως συνήθιζε να λέει ο σπουδαίος Γιάννης Μπεχράκης.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες έχουμε και δύο εικόνες από Ελλάδα από Έλληνες φωτογράφους.

Στην κορυφή του άρθρου έχουμε την εικόνα του δύο φορές βραβευμένου με Pulitzer, Άλκη Κωνσταντινίδη: Ένας άντρας κρατά τους τρεις γιους του καθώς οι μετανάστες από το Αφγανιστάν φτάνουν με λέμβο σε μια παραλία κοντά στο χωριό Σκάλα Συκαμιάς, αφού διέσχισαν μέρος του Αιγαίου από την Τουρκία στο νησί της Λέσβου, 2 Μαρτίου 2020.

Επιπλέον έχουμε την εικόνα του Ηλία Μάρκου: Μια μετανάστης μεταφέρει τα υπάρχοντά της μετά από πυρκαγιά στο στρατόπεδο Moria για πρόσφυγες και μετανάστες στο νησί της Λέσβου, 9 Σεπτεμβρίου 2020.

REUTERS / Ηλίας Μάρκου

Ας δούμε την επιλογή που κάναμε από τις εικόνες του Reuters στην επόμενη σελίδα.

1 2Επόμενη σελίδα

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!