Δύο Hasselblad Lunar δημοπρατήθηκαν προς 54.500 δολάρια


Δύο Hasselblad Lunar δημοπρατήθηκαν προς 54.500 δολάρια

Σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου της Hasselblad, δύο καινούργιες Hasselblad Lunar (δηλαδή δύο Sony NEX-7 με διαφορετικό σχεδιασμό), συνολικής αρχικής αξίας 14.000 δολαρίων, έγιναν ο λόγος να δημιουργηθεί άγρια κόντρα μεταξύ δύο φίλων της φωτογραφίας.

Το περιστατικό έγινε στο φεστιβάλ αυτοκινήτων Amelia Island Concours d’Elegance που γίνεται στην Φλόριντα των Η.Π.Α.
Οι δύο φίλοι της φωτογραφίας ξεκίνησαν να μονομαχούν σε μία φιλανθρωπική δημοπρασία για μία Hasselblad Lunar και όταν η τιμή έφτασε στα 28.000 δολάρια, μία δεύτερη Hasselblad Lunar προστέθηκε στη μάχη.
Τελικά οι δύο μηχανές “έπιασαν” τα 54.500 δολάρια ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη ακόμα και των ίδιων των ανθρώπων της Hasselblad.

Ο Michael Hejtmanek, πρόεδρος της Hasselblad Bron Inc δήλωσε: “Ξέραμε ότι η retro εμφάνιση της σειράς Lunar είναι συναρπαστική -ιδιαίτερα η έκδοση με την ξύλινη χειρολαβή και την προηγμένη τεχνολογία και εργονομία που παρέχει- αλλά το γεγονός ότι ένα ζευγάρι από αυτές κατάφερε να συγκεντρώσει 54.500 δολάρια για την δημοπρασία Spina Bifida Jacksonville είναι εξαιρετικό”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Hasselblad Hasselblad Lunar

Πηγή:

Hasselblad
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!