Υποβρύχια μηχανή που χάθηκε στην Ταϊλάνδη επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της στην Φιλανδία


Υποβρύχια μηχανή που χάθηκε στην Ταϊλάνδη επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της στην Φιλανδία

Έτσι την μηχανή που έχασε ένας δύτης από την Φινλανδία στην Ταϊλάνδη βρήκε στα ίδια νερά ο δύτης Krzysztof Torzynski, κάτοικος της Δανίας. Η υποβρύχια μηχανή της Olympus ήταν σε άθικτη κατάσταση με τις φωτογραφίες του ιδιοκτήτη στην κάρτα μνήμης και ο Krzysztof άρχισε την αναζήτηση του.

Μην μπορώντας να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του σκάφους στο οποίο απεικονιζόταν ο ιδιοκτήτης της μηχανής, απευθύνθηκε στην ιστοσελίδα “sail in finland” ζητώντας βοήθεια. Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας γρήγορα ανακάλυψε το club που άνηκε το σκάφος που απεικονιζόταν στις φωτογραφίες (μέσω της σημαίας του club) και δεν άργησε να βρει τον ιδιοκτήτη.
Αποτέλεσμα η φωτογραφική μηχανή ταξιδεύει πίσω στα χέρια του ιδιοκτήτη της.

Αλήθεια έχετε βρει ποτέ κάποια φωτογραφική μηχανή και αν ναι καταφέρατε να την επιστρέψετε στον ιδιοκτήτη της;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

sail in finland
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!