Vela One, το πιο γρήγορο flash στον κόσμο


Vela One, το πιο γρήγορο flash στον κόσμο

To Vela One είναι ιδανικό για “High speed photography”, αφού είναι 100 φορές πιο γρήγορο από ένα speedlight flash με ταχύτητες που ξεκινούν στα 1/2.000.000 του δευτερολέπτου ή 500 nanoδευτερόλεπτα.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και με 9 LED, το Vela One λειτουργεί μόλις με 4 μπαταρίες ΑΑ. Έχει 4 υποδοχές 1/4″ για τοποθέτηση σε τριπόδι και στο πίσω του μέρος βρίσκουμε τα χειριστήρια του. Επιπλέον διαθέτει υποδοχές 3.5mm και 2.5mm για την τοποθέτηση μονάδας απομακρυσμένης πυροδότησης.

To Vela One κατάφερε να πετύχει χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας Kickstarter (15 ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας) και αναμένεται να κοστίζει 450 με 500 δολάρια.

Vela One-1

Vela One-2

Vela One-3

Vela One-5

Vela One-6

Vela One-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Flashes Vela One
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!