Νέος adapter από τη Viltrox για Canon φακούς σε Sony μηχανές


Νέος adapter από τη Viltrox για Canon φακούς σε Sony μηχανές

H Viltrox ανακοίνωσε ένα νέο adapter για Sony mirrorless μηχανές, ώστε να μπορούν να μπουν Canon EF/EF-S φακοί.

O νέος adapter Viltrox EX-NEX είναι κατάλληλος για τις σειρές Sony A7, A6xxx και NEX και υποστηρίζει την χρήση του συστήματος αυτόματης εστίασης (όχι κατά τη λήψη video) και του σταθεροποιητή του φακού.

Επιπλέον επιτρέπει την αλλαγή του διαφράγματος του φακού και υποστηρίζει τη λειτουργία των macro φακών, ενώ επιτρέπει και την καταγραφή των απαραίτητων στοιχείων στα EXIF δεδομένα.

Ο adapter είναι συμβατός με συγκεκριμένους φακούς που έχουν κατασκευαστεί από τις Canon, Sigma, Tokina και Tamron και η τιμή του είναι στα 185 ευρώ.

Vitrox-5

Η Viltrox δεν εγγυάται ότι ο adapter κάνει για όσους φακούς είναι εκτός της παραπάνω λίστας, ενώ τονίζει ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση που ο adapter κάνει ζημιά στον φακό που θα χρησιμοποιηθεί.

Θα τον βρείτε στο ebay.

Vitrox

Vitrox

Vitrox-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!