Walkera Voyager 4: Νέο drone με κάμερα με 16x zoom και σύνδεση 4G


Walkera Voyager 4: Νέο drone με κάμερα με 16x zoom και σύνδεση 4G

H Walkera είναι μία από τις γνωστές εταιρείες κατασκευής drones, η οποία προσπαθεί να καινοτομήσει στον χώρο και να αυξήσει το μερίδιο της.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το νέο της drone, το Walkera Voyager 4, το οποίο προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

To Walkera Voyager 4 έχει κάμερα με δυνατότητα λήψης video 1080p στα 60fps και ειδικό gimbal για σταθερά πλάνα, το οποίο μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες για πανοραμικές λήψεις. Το σημαντικό είναι ότι ο φακός της κάμερας προσφέρει 16x zoom (η DJI πρόσφατα παρουσίασε τη δική της κάμερα για drone με 7x zoom), το οποίο ρυθμίζεται μέσω της εφαρμογής ελέγχου.

O έλεγχος του Walkera Voyager 4 γίνεται μέσω WiFi, από απόσταση μέχρι και 1.5 χιλιομέτρου, αλλά ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει και σύνδεση 4G και να το ελέγξει στην ουσία μέσω internet, από όπου και να βρίσκεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα υπάρξει και έκδοση με ανάλυση video 4K, η οποία όμως θα έχει σταθερό φακό (χωρίς zoom).

Το Walkera Voyager 4 αναμένεται να βγει στην αγορά το επόμενο χρονικό διάστημα και η τιμή του θα πρέπει να υπολογίζεται στα 2000-2500 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Walkera
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!