Πότε έρχεται η νέα DSLR της Canon με τα πάρα πολλά megapixels? Και πόσο θα κοστίζει?


Πότε έρχεται η νέα DSLR της Canon με τα πάρα πολλά megapixels? Και πόσο θα κοστίζει?

Η Nikon παίζει εδώ και λίγο καιρό μόνη της χωρίς αντίπαλο με την D800 και τα 36 megapixels της! Είχαμε ήδη πει εδώ ότι η μεγάλη της αντίπαλος, ετοιμάζει την απάντηση της, μία DSLR στα 46 megapixels που θα τοποθετηθεί απέναντι από την D800. Σήμερα η ιστοσελίδα Canon Rumors έρχεται να μας πληροφορήσει ότι βάση νέων φημών η νέα DSLR με τα 46 megapixels δεν θα ονομάζεται EOS 3D, όπως είχε γράψει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται EOS-1S. Θα πρόκειται δηλαδή για μία πανίσχυρη επαγγελματική μηχανή που εκτιμάτε ότι θα κοστίζει γύρω στα 9.000 δολάρια Η.Π.Α.  Επίσης αν και στην ιστοσελίδα Canon Rumors πιστεύουν ότι ήδη υπάρχουν εκεί έξω πρωτότυπα της φημολογούμενης EOS-1S (τα οποία δοκιμάζονται από φωτογράφους), δεν ελπίζουν να κυκλοφορήσει η μηχανή πριν το 2013! Επομένως παραμένει μυστήριο αν η Canon θα έχει σύντομα την απάντηση για την D800.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Rumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    αυτό αν θυμάμαι καλά λέγεται(φέξε μου και γλίστρησα….)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!