Φωτογράφος άγριας ζωής αντιμετωπίζει τα λιοντάρια με χαρτί υγείας


Φωτογράφος άγριας ζωής αντιμετωπίζει τα λιοντάρια με χαρτί υγείας

Για αυτό και όταν φωτογραφίζουμε άγρια ζωή πρέπει να έχουμε το νου μας, πρώτα στη προσωπική μας ασφάλεια και μετά στην ασφάλεια του ζώου που προσπαθούμε να φωτογραφίσουμε.

Βέβαια τεχνικές όπως αυτή που θα δείτε στο video και ακολουθεί ο φωτογράφος “Mad Mike” Penman είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ.

Ο φωτογράφος εκτός του ότι είναι ριψοκίνδυνος μέχρι εκεί που δεν πάει, γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο του και πως μπορεί να χειριστεί επικίνδυνες καταστάσεις, στην προσπάθεια του να πλησιάσει λιοντάρια για να τα φωτογραφίσει από κοντά.

Γνωρίζει πολύ καλά τα σημάδια που δίνει ένα λιοντάρι με τις κινήσεις του (κούνημα της ουράς, επίδειξη των δοντιών), ενώ έχει στα χέρια του και ένα χαρτί υγείας για να το πετάξει στο λιοντάρι και να κερδίσει λίγο χρόνο μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο του.

Φυσικά είναι μία τεχνική που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υιοθετήσετε, ότι ζώο και αν έχετε απέναντι σας.

Το video είναι δημοσιευμένο από το 2010 στο YouTube.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Wildlife Photography

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Από το 2010; Άραγε ζει ακόμα μ’ αυτά που κάνει…;

  • #
    1

    Θα τον χαρακτήριζα λιαν επιεικως , απαραδεκτο ανοητο ! … αααα ξεχασα , θα μου πειτε οτι γνωριζει καλα την ψυχολογια των ζωων του φωτογραφιζει , γιαυτο κανει οτι κανει !! …..δικαιωμα του στο κατω κατω , το δικο του κεφαλι παιζει ! …

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!