Κέρδισε ένα σαφάρι στην Ζάμπια.


Κέρδισε ένα σαφάρι στην Ζάμπια.

Τον Will Burrard-Lucas τον γνωρίσαμε μέσω του BeetleCam, το οποίο κατασκεύασε με τον αδερφό του.  Πρόκειται για φωτογράφο άγριας φύσης με ιδιαίτερη αγάπη στην Αφρική.  Σε συνεργασία με το κοινωνικό δίκτυο Safarious και την εταιρεία διοργάνωσης σαφάρι, με έδρα την Ζάμπια, Bushcamp Company, μας δίνει την δυνατότητα να κερδίσουμε ένα σαφάρι για δύο άτομα στην Ζάμπια, αξίας 10.500 δολαρίων.

Τι πρέπει να κάνετε;

1ον. Να κάνετε Like στις Facebook σελίδες Burrard-Lucas Photography και Bushcamp Company.

2ον. Να πάτε και να κάνετε εγγραφή στην σελίδα www.safarious.com.

3ον. Να δώσετε τα στοιχεία στην σελίδα του διαγωνισμού στο Facedook εδώ.

Έχετε μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, οπότε και ο διαγωνισμός κλείνει.  Ο νικητής θα βγει στις 30 Νοεμβρίου και τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Είστε έτοιμοι να επισκεφτείτε την κοιτίδα του ανθρώπου, την μαγευτική Αφρική;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

BeetleCam
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!