Η Yongnuo θα έχει σύντομα αντιπρόσωπο στην Ελλάδα


Η Yongnuo θα έχει σύντομα αντιπρόσωπο στην Ελλάδα

H Yongnuo πολύ γνωστή για τα Flashes της, τις ραδιοσυχνότητες της και τα LED φωτιστικά της, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε και την παραγωγή φωτογραφικών φακών, σύντομα θα αντιπροσωπεύεται από ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον φωτογραφικό χώρο.

Κάτι τέτοιο αναμένεται ίσως και πριν το Φθινόπωρο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα προϊόντα της Yongnuo θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, με εγγύηση καλής λειτουργίας και σε τιμές που δεν θα είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που τα βρίσκουμε τώρα σε Εbay και Amazon.

Ποια προϊόντα που παράγει η Yongnuo θα θέλατε να δείτε διαθέσιμα στα ελληνικά φωτογραφικά καταστήματα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Yongnuo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Πολύ καλή είδηση Βάιε.Έχω κάτι TTL συχνότητες της εν λόγο εταιρίας 1,5 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Άντε μπας και ταρακουνηθούν και οι υπόλοιποι και ρίξουν λίγο τις τιμές σε κάποια φωτογραφικά προϊόντα τα οποία αναγκαζόμαστε να τα παίρνουμε από εξωτερικό λόγο της υπερδιπλάσιας τιμής τους στην Ελληνική αγορά.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!