Φωτογραφικός στόχος για το 2014; Διαδώστε τη φωτογραφική γνώση


Φωτογραφικός στόχος για το 2014; Διαδώστε τη φωτογραφική γνώση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ photographers και χρόνια πολλά! Το 2014 ξεκίνησε και όπως πάντα στην αρχή κάθε νέου έτους ευχόμαστε τι θέλουμε να γίνει και σκεφτόμαστε ποιοι είναι οι στόχοι μας.

Για αρχή να ευχηθούμε να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο, ευκαιρίες για εργασία με συνθήκες που σέβονται τον εργαζόμενο και όλοι οι άνθρωποι να αρχίσουν να σκέφτονται λίγο περισσότερο τον συνάνθρωπο τους. Ας ελπίσουμε ότι το 2014 θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και η κοινωνία μας θα βελτιωθεί.

Όσο αφορά την φωτογραφία και τον φωτογραφικό χώρο να ευχηθούμε να δούμε περισσότερες εικόνες που θα μας αφήσουν άφωνους και περισσότερα νέα φωτογραφικά ταλέντα. Μακάρι περισσότεροι φωτογράφοι από την χώρα μας να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο και η χώρα που στο παρελθόν δημιούργησε αριστουργήματα στις τέχνες, να δείξει ότι δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί όποιες και αν είναι οι συνθήκες.

Το pttl.gr (Photonews Through The Lens) έχει φτάσει σχεδόν τα δύο χρόνια ζωής (ξεκινήσαμε το Φεβρουάριο του 2012) και μέσα σε αυτή τη μικρή περίοδο νιώσαμε την αγάπη των φωτογράφων. Η ιδέα δημιουργίας δεν ήταν άλλη από την δυνατότητα άμεσης και έγκαιρης online ενημέρωσης για οτιδήποτε φωτογραφικό νέο σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας η διάδοση της φωτογραφικής γνώσης σε όλους.

Ως φωτογράφοι στην πορεία μας συναντήσαμε δυστυχώς (όπως φανταζόμαστε και πολλοί από εσάς) φωτογράφους που φρόντιζαν να κρατούν φωτογραφικά “μυστικά” και να μην μοιράζονται όσα μάθαιναν και ανακάλυπταν με άλλους.
Το pttl.gr ξεκίνησε με σκοπό να συμβάλλει στην αλλαγή μιας απαρχαιωμένης νοοτροπίας. Και για φέτος ελάτε μαζί μας να διαδώσουμε τη φωτογραφική γνώση και ενημέρωση σε όλο τον κόσμο που αγαπάει τη φωτογραφία και να βοηθήσουμε όλους τους φωτογράφους να βελτιωθούν.

Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2014 και δημιουργικές φωτογραφικές λήψεις για όλους!

Η ομάδα του pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Kαλη Χρονια με Υγεια και Καλη Προοδο!!!!!

  • #
    1

    Καλή χρονιά με υγεία χωρίς μιζέρια.Σε μια χώρα που όλα είναι μίζερα,οι φωτογράφοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε την διαφορά.
    Καλές φωτογραφίες!!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!