H Acer παρουσιάζει οθόνη Η/Υ στις 31.5″ με ανάλυση 4K


H Acer παρουσιάζει οθόνη Η/Υ στις 31.5″ με ανάλυση 4K

Ανακοινώθηκε ακόμα μία νέα οθόνη για Η/Υ για φωτογράφους με ανάλυση 4K, αυτή την φορά από την Acer.

H Acer ProDesigner PE320QK έχει μέγεθος 31.5″ (!) με ανάλυση στα 4K (3840 x 2160 pixels) και προσφέρει κάλυψη 130% του sRGB και 95% του DCI-P3.

Επιπλέον διαθέτει τεχνολογία HDR Xpert που βελτιώνει την φωτεινότητα για πιο ζωντανή αντίθεση μεταξύ των φωτεινών και των σκοτεινών περιοχών.

Η νέα οθόνη δεν έχει πλαίσιο (bezel) και διαθέτει 2 θύρες HDMI 2.0, θύρα audio out, θύρα DisplayPort 1.2, θύρα USB 3.1 type C input (και για φόρτιση συσκευών) και τέσσερις θύρες USB 3.1.

Ακόμα έχει δύο ηχεία των 2W και ειδικό σκίαστρο (hood).

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμη και σε τι τιμή.

Acer-ProDesigner-PE320QK-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Acer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!