Η Adobe ανακοίνωσε δοκιμαστική αναβάθμιση των Adobe Camera Raw και Lightroom 5


Η Adobe ανακοίνωσε δοκιμαστική αναβάθμιση των Adobe Camera Raw και Lightroom 5

Η Adobe ανακοίνωσε τη δοκιμαστική έκδοση του Adobe Camera Raw 8.2 και την δοκιμαστική έκδοση του Lightroom 5.2.
Με τις δύο αυτές αναβαθμίσεις, που διατίθενται στους χρήστες για δοκιμή και αξιολόγηση, προστίθεται υποστήριξη για τις Canon EOS 70D και Sony RX100 II, διορθώνονται διάφορα bugs που έχουν παρατηρηθεί και βελτιώνονται τα εργαλεία Spot Healing Brush, Local Adjustment Brush και Noise Reduction.
Στην περίπτωση του Adobe Camera Raw 8.2, ως αναβάθμιση για το Adobe Photoshop CS6, απλά προσθέτει νέα profile καμερών και φακών. Οι βελτιώσεις και οι διορθώσεις αναφέρονται μόνο για το νέο Adobe Photoshop CC.
Κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση του Adobe Camera Raw 8.2 για το Photoshop CS6, εδώ.
Κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση του Adobe Camera Raw 8.2 για το Photoshop CC, εδώ.
Κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση του Lightroom 5.2, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Adobe Camera Raw
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!