Adobe Photoshop Fix


Adobe Photoshop Fix

Αξιολόγηση (No Ratings Yet)
Loading...
ΔΩΡΕΑΝ
Κατηγορία: Φωτογραφία
Μέγεθος αρχείου: 75MB
Συμβατό λειτουργικό: iOS 8.1 ή ανώτερο
Τελευταία ενημερωμένη έκδοση: 1.3, 3 Μαΐου 2016

Το Photoshop Fix είναι διαθέσιμο για iPad και iPhone και προσφέρει εργαλεία που βρίσκουμε στη desktop έκδοση του Photoshop, όπως την healing brush και το φίλτρο liquify.

Mε το Photoshop Fix έχετε τη δυνατότητα να:
– κάνετε retouch και να αποκαταστήσετε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που σας δίνουν την ακριβή εμφάνιση, τη δομή και την αίσθηση που θέλετε (Liquify, Heal and patch, Smooth, Lighten and darken)
– επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από βασικά εργαλεία (Color, Paint, Adjust, Defocus)
– στείλετε τις εικόνες σας απευθείας στο Photoshop CC στην επιφάνεια εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να τις βελτιώσετε περαιτέρω. Το Fix μετατρέπει όλες τις τροποποιήσεις σας σε layers και αποθηκεύει τις εικόνες σας ως αρχείο PSD.

Το μέγεθος του Repix είναι 75MB και είναι συμβατό με εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος iOS 8.1 ή ανώτερο.
Βρίσκεται στην έκδοση 1.3 και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ.

Adobe Photoshop Fix-1

Adobe Photoshop Fix

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Photoshop Fix iOS
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!