Η Nikon θα αναβαθμίσει το Firmware του AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR


Η Nikon θα αναβαθμίσει το Firmware του AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR

Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε χρήση του φακού με τις Nikon D800, Nikon D800E και Nikon D810 και όσοι χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο φακό με άλλες μηχανές δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσουν στην αναβάθμιση του.

Δυστυχώς η αναβάθμιση μπορεί να γίνει από το service της Nikon. Ευτυχώς οι φακοί με σειριακό 205101 ή μεταγενέστερο δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Nikon.

Προς τους χρήστες του φακού AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR< Επιστροφή
Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

Η Nikon θα προσφέρει μια υπηρεσία για την ενημέρωση του υλικολογισμικού για το φακό AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR. Παρακάτω θα βρείτε τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Λεπτομέρειες ενημέρωσης υλικολογισμικού
Έχουμε επιβεβαιώσει ότι όταν ο φακός AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR χρησιμοποιείται με τις φωτογραφικές μηχανές D800, D800E ή D810, στις φωτογραφίες που λαμβάνονται με ταχύτητα κλείστρου περίπου 1/125 του δευτερολέπτου με ενεργοποιημένη τη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (VR) (ΚΑΝΟΝΙΚΟ ή ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ) ορισμένες φορές υπάρχει εμφανές θάμπωμα.
Για τον περιορισμό αυτού του φαινομένου, θα προσφέρουμε μια υπηρεσία για την ενημέρωση του υλικολογισμικού για το φακό AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR.
Εάν χρησιμοποιείτε άλλη φωτογραφική μηχανή εκτός από τις D800, D800E ή D810, αυτή η ενημέρωση υλικολογισμικού δεν είναι απαραίτητη.

Ενημέρωση υλικολογισμικού φακού
Οι χρήστες των φωτογραφικών μηχανών D800, D800E, ή D810 που ανησυχούν για αυτό το θέμα, μπορούν να πάνε ή να στείλουν το φακό σε ένα κέντρο service της Nikon, όπου θα γίνει αναβάθμιση του υλικολογισμικού του φακού, χωρίς χρέωση.

Εντοπισμός φακών στους οποίους έχει ήδη γίνει ενημέρωση του υλικολογισμικού Το υλικολογισμικό για φακούς με σειριακό αριθμό 205101 ή μεταγενέστερο έχει ήδη ενημερωθεί.

*Ανάλογα με τον τρόπο που κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή κατά τη λήψη, ή τις συνθήκες λήψης, οι φωτογραφίες ενδέχεται να παρουσιάζουν θάμπωμα ακόμα και μετά από την ενημέρωση του υλικολογισμικού του φακού.

Αίτημα service
Απευθύνετε τις ερωτήσεις που αφορούν αυτό το πρόβλημα στο πλησιέστερο κέντρο service της Nikon.

Για περισσότερη υποστήριξη, επικοινωνήστε με το Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Nikon.

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Nikon και για τεχνικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:
Τηλ: +30 210 9410888 (Εθνική χρέωση για τηλεφωνικές κλήσεις)
Φαξ: +30 210 9427058
Για να στείλετε e-mail, παρακαλούμε κάντετε κλικ εδώ και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00πμ-16:00μμ
Διεύθυνση:
Ζεφύρου 44
Παλαιό Φάληρο
17564
Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!