Alien Skin Exposure 7, νέα έκδοση με υποστήριξη για Raw αρχεία


Alien Skin Exposure 7, νέα έκδοση με υποστήριξη για Raw αρχεία

Διατίθεται για Windows (Windows 7 ή νεώτερη έκδοση) και Mac OS (OS X Mavericks 10.9 ή νεώτερη έκδοση) και λειτουργεί είτε ως standalone λογισμικό ή ως plugin για τα Adobe Photoshop CS6, CC, CC2014 και το Adobe Lightroom 5.

H νέα 7η έκδοση του Alien Skin Exposure εισάγει την δυνατότητα μη καταστροφικής επεξεργασίας Raw αρχείων, υποστηρίζοντας αρκετές μηχανές. Επιπλέον έχει νέο browser εικόνων, δυνατότητα crop (κοψίματος) και rotate (περιστροφής) των εικόνων, νέα presets και effects ενώ έχουμε και την προσθήκη προσομοίωσης των εξής films:
– KODAK PORTRA 160
– KODAK PORTRA 400
– KODAK PORTRA 800
– KODAK GOLD 100
– KODAK GOLD 200
– KODAK GOLD 400
– KODAK ULTRA MAX 400
– FUJI PRO 800Z
– FUJI SUPERIA X-TRA 400
– FUJI SUPERIA X-TRA 800
B&W:
– KODAK BW400CN
– ILFORD XP2 SUPER 400
– KODAK T-MAX 400

Μπορείτε να δείτε όλα τα film που εξομοιώνει το Alien Skin Exposure 7 και τα effects που μπορείτε να εφαρμόσετε εδώ.

Το Alien Skin Exposure 7 πωλείται στην τιμή των 159 δολαρίων. Μπορείτε να δοκιμάσετε την trial έκδοση του, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

AlienSkin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!