Πρωταπριλιά σήμερα και ανακοινώθηκαν πολλά περίεργα πράγματα


Πρωταπριλιά σήμερα και ανακοινώθηκαν πολλά περίεργα πράγματα

Παγκόσμια ημέρα ψεμάτων και σήμερα ανακοινώθηκαν πολλά περίεργα πράγματα. Πάμε να δούμε ποια φωτογραφικά ψέματα είδαμε και διαβάσαμε.

Canon. Ξεκινάμε από την Canon και την νέα DSLR Canon EOS-1D W (Wildlife) για φωτογράφιση άγριας ζωής με ανάλυση 40 megapixels, επεξεργαστή DIGIC 6+ και σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF II με λειτουργίες εστίασης Animal Eye Tracking, Zone Animal Eye Tracking και Eye-Controlled Focus (απλά κοιτάς το θέμα σου και η μηχανή κάνει τα υπόλοιπα). Επιπλέον διαθέτει λειτουργία Birds-In-Flight για να βγάζετε φωτογραφίες πουλιά χωρίς να κόβεται από το κάδρο η άκρη των φτερών. Τέλος έχει ενσωματωμένη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχων ζώων από την κάρτα μνήμης. Μαζί ανακοινώθηκε και η ανάπτυξη του νέου φακού Canon EF 200-600mm f/4 L W IS USM/STM, με σταθεροποιητή 4 stops (δείτε εδώ).
Canon-EF-200-600mm-f-4-L-W-IS-USM-STM-Lens

Panasonic. Πάμε μία βόλτα από την Panasonic και την ανακοίνωση της ότι εγκαταλείπει το Micro Four Thirds φορμά το οποίο είχε αναπτύξει με την Olympus για χάρη του Full Frame (δείτε εδώ).

Nokia. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Nokia για την επανέκδοση του ιστορικού κινητού τηλεφώνου Nokia 3310, σε smartphone με κάμερα 41 Megapixel Pure View (δείτε εδώ).
NOKIA-3310-GETS-41-MEGAPIXEL-1

Olympus. Η ιστοσελίδα Dpreview αναφέρει ότι η Olympus ετοιμάζει την Olympus OM-D OM-G, για την 30η επέτειο από την κυκλοφορία της φιλμάτης Olympus OMG. Η νέα Olympus θα έχει Full Frame αισθητήρα BSI CMOS των 36 megapixels, ISO 25-800, υβριδικό οφθαλμοσκόπιο (EVF και οπτικό), σταθεροποιητή 6 αξόνων.
olympus-omg

olympus-omg-1

Canon. Συνεχίζουμε με το πρώτο smartphone της Canon, με λειτουργικό Android KitKat 4.4, αισθητήρα 1″, ανάλυσης 20 megapixels και φακό 35mm (και εμείς ακόμα περιμένουμε την Canon EOS 7D Mark II).

Canon-smartphone

Sony. Αρκετοί πιστέψανε ότι η Sony θα ανακοινώσει στις 1 Μαΐου τις Sony A91 και Sony A9, με νέο αισθητήρα με 3 layer, παρόμοιο με τους αισθητήρες Foveon, ανάλυσης 54 megapixels (δείτε εδώ).

– ανακοινώθηκε επίσης νέο lightstand το οποίο ελέγχεται ασύρματα ώστε να ανεβαίνει και να κατεβαίνει στο ύψος που θέλει ο χρήσης και να περιστρέφει την κεντρική κολόνα. Μάλιστα ο έλεγχος γίνεται μέσω φωνής και μελλοντικά με τη βοήθεια του Siri του iPhone (δείτε εδώ).

Bigfoot. Το πιο ψαγμένο και ολοκληρωμένο ψέμα της ημέρας είναι η παρουσίαση του τριποδιού Bigfoot με μέγιστο ύψος τα 4.5 μέτρα.

Bigfoot-2

Bigfoot-3

Αυτά προς το παρόν, θα ανανεώνουμε μέσα στην ημέρα το άρθρο! Εσείς προσέξτε μην σας ξεγελάσουν σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Aprils Fools Day
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!