Μωρό πρωταγωνιστεί σε παραμυθένιες ιστορίες μέσω του φακού της μητέρας του


Μωρό πρωταγωνιστεί σε παραμυθένιες ιστορίες μέσω του φακού της μητέρας του

Η φαντασία και δημιουργικότητα ορισμένων ανθρώπων δεν σταματάει να μας αφήνει άφωνους. Ειδικά όταν η σύλληψη της ιδέας που βλέπουμε να υλοποιείται είναι απλή αλλά παράλληλα απίθανη.

Στην περίπτωση της Queenie Liao, η αγάπη της για τον μικρό της γιο, το τρίτο από τα παιδιά της, σε συνδυασμό με την αγάπη της για τα παραμύθια οδήγησαν πραγματικά σε ένα πολύ γλυκό αποτέλεσμα.
Κατά τη διάρκεια του καθημερινού ύπνου του μικρού Wengenn, η Liao έστηνε γύρω του ένα σκηνικό φαντασίας και παραμυθιού, χρησιμοποιώντας πράγματα που έβρισκε στο σπίτι. Οι πάνω από 100 εικόνες που δημιούργησε η Liao εκδόθηκαν σε βιβλίο στην Κίνα το 2012, μαζί με λεπτομέρειες για κάθε λήψη.
Απολαύστε τις μοναδικές εικόνες της Liao και επισκεφτείτε την σελίδα της στο Facebook “Wengenn in Wonderland, by Queenie Liao“.

Queenie-Liao-2

Queenie-Liao-1

Queenie-Liao-3

Queenie-Liao-4

Queenie-Liao-5

Queenie-Liao-6

Queenie-Liao-8

Queenie-Liao-9

Queenie-Liao-17

Queenie-Liao-16

Queenie-Liao-15

Queenie-Liao-14

Queenie-Liao-13

Queenie-Liao-12

Queenie-Liao-11

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν με την άδεια της Queenie Liao με την οποία επικοινωνήσαμε. Η Liao μας είπε ότι η Ελλάδα είναι η αγαπημένη της χώρα, αφού εδώ πέρασε τον μήνα του μέλιτος με τον άντρα της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!