Αυτά είναι τα καλύτερα περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια για να δουλέψεις ως φωτορεπόρτερ


Αυτά είναι τα καλύτερα περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια για να δουλέψεις ως φωτορεπόρτερ

Μία έρευνα του Columpbia Journalism Review ρίχνει φως στο πια είναι τα καλύτερα περιοδικά και εφημερίδες για ένα freelance φωτογράφο.

Το Columpbia Journalism Review μίλησε με 30 freelance φωτογράφους και αποκαλύπτει τις αμοιβές των φωτογράφων, τις σχέσεις με τους συντάκτες και το πόσο αυτά τα μέσα σέβονται τη φωτογραφία.

Τα έξι περιοδικά – εφημερίδες που φαίνεται να ξεχωρίζουν, λόγω του σεβασμού που δείχνουν στην φωτογραφία και των αμοιβών είναι:
– The Washington Post, πληρώνει ημερησίως 350 δολάρια
– Harper’s Magazine, πληρώνει ημερησίως 500 με 1000 δολάρια (τα 1000 σε εμπόλεμη ζώνη)
– National Geographic, πληρώνει ημερησίως 500 με 650 δολάρια (και πιο πολλά σε εμπόλεμη ζώνη), ενώ το National Geographic Traveler πληρώνει 425 δολάρια ανά ημέρα
– CNN πληρώνει ημερησίως 650 δολάρια, συν 150 δολάρια για την επεξεργασία των εικόνων
– THE WALL STREET JOURNAL, πληρώνει ημερησίως 400 δολάρια
– THE NEW YORK TIMES, πληρώνει ημερησίως 400 δολάρια

Επιπλέον αρκετοί φωτογράφοι μίλησαν με καλά λόγια και για τα Bloomberg Businessweek, Time και AARP.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photojournalism photojournalist
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!