“The End” για την μεγαλύτερη ετήσια έκθεση φωτογραφικών προϊόντων της Μ. Βρετανίας


“The End” για την μεγαλύτερη ετήσια έκθεση φωτογραφικών προϊόντων της Μ. Βρετανίας

focusH μεγαλύτερη ετήσια έκθεση φωτογραφικών προϊόντων της Μ. Βρετανίας, Focus on Imaging, δεν θα ξανά πραγματοποιηθεί.  Σύμφωνα με τον διοργανωτή, την εταιρεία Mary Walker Exhibitions, η έκθεση που συγκέντρωνε χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο (35,000 το 2013), δεν θα πωληθεί σε άλλη εταιρεία, απλά θα πάψει να γίνεται. Σε αυτό ίσως φταίει ότι μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες απουσίαζαν από την τελευταία έκθεση (κάτι που παρατηρήθηκε και στη δική μας Photovision).

Αυτό που άμεσα βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι ότι οι φωτογραφικές εταιρείες σταματούν σιγά σιγά να υποστηρίζουν μεγάλες εκθέσεις και προτιμούν να διαθέτουν τους πόρους τους σε πιο άμεσες και μοντέρνες ενέργειες μάρκετινγκ, όπως είναι η ισχυροποίηση της παρουσίας τους στο χώρο του διαδικτύου (δημιουργία facebook page).

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!