H Adobe αναβαθμίζει τα Camera Raw και Lightroom 5


H Adobe αναβαθμίζει τα Camera Raw και Lightroom 5

Ανακοινώθηκαν από την Adobe οι νέες τελικές εκδόσεις Camera Raw 8.2 και Lightroom 5.2.
Με τις νέες εκδόσεις προστίθεται υποστήριξη για τα Raw αρχεία των εξής μηχανών:
Canon EOS 70D
Canon PowerShot G16
Canon PowerShot S120 (preliminary)
Casio Exilim EX-ZR800
Fujifilm FinePix HS22EXR
Fujifilm FinePix HS35EXR
Fujifilm FinePix S205EXR
Fujifilm X-M1
Leica C (Typ 112)
Olympus E-M1 (preliminary)
Panasonic Lumix DMC-GX7
Panasonic Lumix DMC-FZ70
Panasonic Lumix DMC-FZ72
Pentax Q7
Pentax K-50
Pentax K-500
Sony DSC-RX100 II
Sony A3000 (ILCE-3000)
Sony NEX-5T

Όσον αφορά το Lightroom διορθώνονται διάφορα bugs που έχουν παρατηρηθεί και προστίθενται ένα έξτρα slider στο Detail panel για την μείωση του θορύβου και ένα έξτρα slider στο εργαλείο Spot Heal για την ρύθμιση του feather.
Στην περίπτωση του Adobe Camera Raw 8.2, η νέα αναβάθμιση είναι συμβατή με το νέο Adobe Photoshop CC αλλά και με την προηγούμενη έκδοση CS6.

Για την αναβάθμιση χρησιμοποιήστε την επιλογή update του Adobe Download Assistant, που έχετε εγκατεστημένο στον Η/Υ (Win ή Mac).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Adobe Camera Raw
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!