H πρώτη εφαρμογή στα Windows 10 για Nikon μηχανές με WiFi είναι γεγονός


H πρώτη εφαρμογή στα Windows 10 για Nikon μηχανές με WiFi είναι γεγονός

Βέβαια και οι εφαρμογές που διαθέτουν για iOS και Android θέλουν πολύ δουλειά ακόμα, αλλά ο παραγκωνισμός των χρηστών Windows Phones είναι απαράδεκτος από όποια πλευρά και να το δει κανείς.

Έτσι οι χρήστες των Windows Phone (όπως εγώ που έχω το Nokia Lumia 1020) στην ουσία δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν το WiFi των μηχανών που διαθέτουν.

Από την άλλη δεν βλέπουμε και ανεξάρτητους προγραμματιστές να αναπτύσσουν εφαρμογές για τα Windows Phone κάτι που εγκλωβίζει τους χρήστες τους.

Η ιστοσελίδα Nikon Rumors ανακάλυψε μία νέα εφαρμογή, την πρώτη όπως λέει, για Windows Phone που επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία συσκευών που έχουν Windows 10 με τις μηχανές της Nikon που έχουν WiFi.

Η εφαρμογή Camera Wireless for Nikon επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά υλικού αλλά και τον απομακρυσμένο έλεγχο της λήψης ορισμένων Nikon μηχανών που έχουν WiFi (θα πρέπει να τη δοκιμάσετε για να δείτε αν κάνει για τη μηχανή σας).

Μπορείτε να την βρείτε στην τιμή των 5 ευρώ εδώ, ενώ πριν την αγοράσετε μπορείτε να την δοκιμάσετε για μία ημέρα (λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή έχει Windows 10, δηλαδή και με Η/Υ).

Δοκιμάστε την και πείτε μας αν λειτουργεί με την μηχανή σας (λειτουργεί με τη Nikon D750).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Nikon Apps

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Συμφωνώ σε όσα γράφεις για την -μη- υποστήριξη των windows phone (κάτοχος 1020).
    Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει η εφαρμογή https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/nc-dari/9wzdncrdn37m για χρήστες panasonic (πρώην χρήστης gx7)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!