Βιντεολήπτης γάμου καταγράφει κλέφτη που φεύγει με την τσάντα του φωτογράφου σαν κύριος


Βιντεολήπτης γάμου καταγράφει κλέφτη που φεύγει με την τσάντα του φωτογράφου σαν κύριος

Ως επαγγελματίες φωτογράφοι, πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε τον φωτογραφικό μας εξοπλισμό εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους.
Ένας από τους πιο σοβαρούς είναι η κλοπή. Όλο και πιο συχνά ακούμε ιστορίες για κλοπή μηχανών και εξοπλισμού και δυστυχώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και όταν δεν μπορείς να το φανταστείς, όπως κατά τη διάρκεια φωτογράφισης ενός γάμου.
Αυτό ακριβώς συνέβη στον φωτογράφο Martin Gregorian, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης ενός γάμου στο Stanley Park του Βανκούβερ, στον Καναδά. Ένας κύριος με τσάντα πλάτης, καλό ντύσιμο και φωτογραφική μηχανή, πλησίασε στον χώρο της τελετής, “σφυρίζοντας” αδιάφορα. Ο Martin νόμιζε ότι ήταν τουρίστας που απλά ήθελε να δει από κοντά την τελετή.
Στην πραγματικότητα, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί (στο 5:30), o εν λόγω κύριος, αμέριμνος πλησίασε στον χώρο που είχε ο Martin την Pelican θήκη του με εξοπλισμό 6.000 δολαρίων (περίπου 10 μέτρα μακριά) και αφού πρόσεξε να μην τον δει κανείς, σήκωσε την τσάντα και έφυγε περπατώντας. Η κίνηση του καταγράφηκε από τον βιντεολήπτη του γάμου, αλλά δυστυχώς η περίπτωση ο Martin να ανακτήσει τον εξοπλισμό του είναι πολύ μικρή, σύμφωνα με την αστυνομία του Βανκούβερ.

Θυμηθείτε και την περίπτωση του τουρίστα στην Ρωσία, του οποίου τον τηλεφακό έκλεψαν, πάνω από την μηχανή του, την οποία είχε περασμένη στο λαιμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Stolen Gear Stolen Photo Gear

Πηγή:

petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!