Canon 300mm f/1.8, ένα θηρίο φακός που δεν ξέρατε ότι υπάρχει


Canon 300mm f/1.8, ένα θηρίο φακός που δεν ξέρατε ότι υπάρχει

Υπάρχει ένας φακός για Canon DSLR μηχανές με EF mount που μάλλον δεν τον ξέρετε και μάλλον δεν θα τον δείτε και ποτέ από κοντά.

Μιλάμε για τον Canon 300mm f/1.8, ο οποίος ζυγίζει ένα τόνο και πρέπει να υπάρχουν όχι πάνω από 4-5 φακούς σε όλο τον κόσμο.

Ο συγκεκριμένος φακός βέβαια δεν είναι για φωτογράφους άγριας ζωής ή κάλυψης αθλητικών γεγονότων.

Canon-300mm-3

Χρησιμοποιείται στην λήψη photo finishes σε αγώνες αλόγων στον Ιππόδρομο, και το σύστημα που χρησιμοποιείται με τον φακό μπορεί να καταγράφει 10.000 γραμμές ανά δευτερόλεπτο.

Στοιχεία για τον φακό ή το κόστος του δεν φαίνεται να υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon Lenses Lenses

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Παιδια μην αρχισετε το ιδιο στυλ με τα κουτσομπολιστικα περιοδικα στους τιτλους, αφηστε να κρινουμε μονοι μας τι ξερουμε και τι δεν ξερουμε…

    • #
      1

      “το ιδιο στυλ με τα κουτσομπολιστικα περιοδικα”. δεν διαβάζουμε τέτοια περιοδικά στο pttlgr και θα θέλαμε να μας επιτρέψεις να επιλέγουμε ελεύθερα τους τίτλους των άρθρων μας αναλόγως της κρίσης μας. Μετά από 5 χρόνια και 21.000 άρθρα νομίζω ότι έχουμε την κρίση για το τι αρμόζει και τι όχι.

      • #
        1

        Το οτι μπορειτε να επιλεγεται ελευθερα τους τιτλους ειναι δεδομενο, δικο σας ειναι το site δικοι σας και οι τιτλοι, ωστοσο οι αναγνωστες μπορουν να σχολιαζουν επισης ελευθερα τι τους αρεσει και τι οχι, και το σχολιο μου πανω εκει βασιζεται.

        Στην ουσια τωρα καταλαβαινεις οτι το “ένα θηρίο φακός που δεν ξέρατε ότι υπάρχει” ειναι λιγο ακυρο, γιατι φυσικα δεν μπορειτε να ξερετε τι ξερει ο καθενας και τι οχι, ειναι πιο πολυ clickbait.

      • #
        1

        προφανώς μπορείς να σχολιάζεις ελεύθερα από εκεί και πέρα φαντάζομαι ότι μας επιτρέπεται και εμάς ελεύθερα να απαντάμε σε ότι σχολιάζουν οι αναγνώστες, ειδικά από την στιγμή που δεν συμφωνούμε…
        το αν είναι άκυρο ή clickbait είναι προσωπική σου άποψη και φυσικά δεν συμφωνούμε.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!