Σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της Ιαπωνίας ο Kengo Iezuka, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των φακών, μίλησε για τους νέους τηλεφακούς της εταιρείας.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους νέους υπερτηλεφακούς για σπορ και άγρια ζωή, στα 600mm και 800mm, με f/11.
Το στέλεχος της Canon αναφέρει στην συνέντευξη του ότι οι συγκεκριμένοι φακοί ήταν στα πλάνα της Canon και για τις DSLR κάμερες της και το EF-mount, αλλά η υλοποίηση απέτυχε λόγω περιορισμών του συστήματος αυτόματης εστίασης.
Η κυκλοφορία τους για το νέο σύστημα Canon EOS R ωφείλεται στο γεγονός ότι οι κάμερες του συστήματος έχουν σύστημα αυτόματης εστίασης που μπορεί να εστιάζει με υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!
Επιπλέον στην συζήτηση αναφέρθηκε η πιθανότητα να δούμε ένα νέο RF φακό, για τις Canon EOS R, στα 400mm με μέγιστο διάφραγμα f/8!
Ο 400άρης αναμένεται να είναι στο ίδιο μέγεθος περίπου με τους 600mm και 800mm και φυσικά αναμένουμε η τιμή του να μην είναι απρόσιτη για τους περισσότερους.
Πριν φύγετε δείτε
- Το 2ο Street Photo Festival δίνει παράταση και καλεί φωτογράφους στην ΑΣΚΤ
- Η πόλη γίνεται πρωταγωνιστής στη νέα έκθεση της METApolis
- ΦΣΘ: Απαγόρευση βίντεο φαρμακείων στα κοινωνικά δίκτυα
- Αυτός ο μικρός προβολέας της Leica υπόσχεται σινεμά μέχρι 220 ίντσες
- Κινεζικός όμιλος κοντά στη Leica; Οι συζητήσεις που βάζουν φωτιά στο παρασκήνιο
- Φεστιβάλ Φωτογραφίας αφήνει τους επισκέπτες να καταστρέψουν κάμερες (και δεν είναι αστείο)









