Μεταχειρισμένος Canon EF 1200mm f/5.6 L USM πωλείται σε τιμή αγοράς σπιτιού


Μεταχειρισμένος Canon EF 1200mm f/5.6 L USM πωλείται σε τιμή αγοράς σπιτιού

Μάλιστα τότε το κατάστημα MPB Photographic που πωλούσε τον θηριώδη φακό είχε δημιουργήσει και ένα video με το τι μπορεί να κάνει αλλά και πόσα άτομα χρειάζονται για να τον κουβαλήσουν.

Αυτή την φορά ένα κομμάτι του συγκεκριμένου φακού βρίσκεται προς πώληση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο κατάστημα B&H.

To B&H έχει βάλει τιμή πώλησης στις 180.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 165.000 ευρώ.

Ο Canon EF 1200mm f/5.6 L USM είναι ο μεγαλύτερος σε μήκος super τηλεφακός που κατασκεύασε η Canon. Παρουσιάστηκε το 1993 και έχει παραχθεί σε λιγότερα από 100 κομμάτια, κάθε ένα από τα οποία χρειάστηκε περίπου 18 μήνες για να κατασκευαστεί.
Ο συγκεκριμένος τηλεφακός έχει βάρος 16.5 κιλών, μήκος 83.5 εκατοστά, γωνία θέασης 2 μοίρες και ελάχιστη απόσταση εστίασης 1.25 μέτρα.

Αν θέλετε να τον αγοράσετε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του B&H.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

B&H
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!