Μερικοί Canon EF 24-105mm F4L IS II έχουν πρόβλημα στην εστίαση


Μερικοί Canon EF 24-105mm F4L IS II έχουν πρόβλημα στην εστίαση

Η Canon ανακοίνωσε ότι μερικοί φακοί Canon EF 24-105mm F4L IS II παρουσιάζουν πρόβλημα με την εστίαση τους.

Συγκεκριμένα η εστίαση είναι “φτωχή” όταν ο φακός λειτουργεί σε ευρυγώνια λειτουργία και έχει επιλεχτεί κάποιο περιφερειακό σημείο εστίασης.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε φακούς των οποίων τα δύο πρώτα ψηφία του σειριακού αριθμού είναι 48, 49, 50 ή 51.

Canon-Lens

Για να δείτε αν επηρεάζεται ο φακός σας απλά βάλτε το σειριακό του στην ειδική σελίδα της Canon, εδώ.

Σε περίπτωση που ο φακός σας έχει την ένδειξη “Your lens is an affected product” θα πρέπει να απευθυνθείτε στο service της εταιρείας για δωρεάν επισκευή (ανεξαρτήτου της κατάστασης της εγγύησης του φακού).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon Lenses Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Μου κάνει εντύπωση που είναι και made in Japan. Απλά θα πρέπει να παίρνουν τα προϊόντα τους ποιο σοβαρά και να τα τεστάρουν πριν τα βγάλουν στην παραγωγή γιατί ο κοσμάκης τα χρυσοπληρωνει για να κάνουν αυτοί τις χοντραδες τους.

  • #
    1

    Αν η σειρά L παρουσιάζει τέτοια προβλήματα (ελλιπής έλεγχος παραγωγής) τότε οι κατώτερης σειράς φακοί (αλλά και σώματα) τι προβλήματα να κουβαλούν και τα οποία οι απλοί χρήστες που τους επιλέγουν για αγορά και χρήση δεν τα αντιλαμβάνονται ποτέ:

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!