Νέος Canon EF 35mm F1.4L II USM με τιμή στα 2.500 ευρώ


Νέος Canon EF 35mm F1.4L II USM με τιμή στα 2.500 ευρώ

Ο νέος φακός είναι κατασκευασμένος από οπτικά στοιχεία βασισμένα στη νέα τεχνολογία Blue Spectrum Refractive (BR), τα οποία η εταιρεία λέει ότι διορθώνουν τις χρωματικές εκτροπές καλύτερα από κάθε άλλη τεχνολογία οπτικών έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ο Canon EF 35mm F1.4L II USM είναι κατασκευασμένος από 14 οπτικά στοιχεία σε 11 groups, ανάμεσα στα οποία 2 ασφαιρικά, 1 Super UD και fluorine, ενώ διαθέτει επίστρωση Sub-Wavelength Structure Coating (SWC) για την εξάλειψη των φαινομένων flare και ghost.
Διαθέτει διάφραγμα 9 λεπίδων για να επιτυγχάνεται ελκυστικό θόλωμα του φόντου (bokeh) και μπορεί να εστιάσει από απόσταση 28 εκατοστών.

Ο νέος prime ευρυγώνιος φακός προσφέρει μεγέθυνση 0.21x και δέχεται φίλτρα 72mm.

Ζυγίζει 760 γραμμάρια, έχει μήκος 10.55 εκατοστά και διάμετρο 80.4 χιλιοστά και η τιμή του είναι στα 2.500 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Φακού Prime
Για μηχανές Canon EF
Εστιακό μήκος 35mm
Σταθεροποιητής Όχι
Μέγιστο διάφραγμα f/1.4
Ελάχιστο διάφραγμα f/22
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος 9
Οπτικά στοιχεία 14
Groups 11
Ειδικά στοιχεία Blue Spectrum Refractive (BR), 2 ασφαιρικά, 1 Super UD
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 28 εκατοστά
Αυτόματη εστίαση Ναι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 760 γραμμάρια
Μήκος 10.55 εκατοστά
Διάμετρος 80.4mm
Φίλτρο 72mm

canon-35mm-f1.4-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon EF Canon Lenses Lenses

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!