Έρχεται η Canon EOS 7D II;


Έρχεται η Canon EOS 7D II;

Ξέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάμε για την αναμενόμενη Canon EOS 7D II αλλά φαίνεται ότι πλέον είμαστε κοντά στη παρουσίαση της.

Η Canon EOS 7D παρουσιάστηκε πίσω στα τέλη του 2009 και για κάποιο λόγο η Canon ακόμα δεν προχώρησε στην ανανέωση της. Πρόκειται για τη πιο παλιά DSLR μηχανή στο line up της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία φαίνεται να μην συγκινείται τα τελευταία 2 χρόνια από τις εκκλήσεις των χρηστών της για ένα νέο APS-C εξελιγμένο μοντέλο.

Η Canon EOS 7D II (μαζί με τη Nikon D400) έχει καταλήξει να γίνει φωτογραφικό ανέκδοτο και ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την παρουσίαση της. Πάντως η ιστοσελίδα northlight-images αναφέρει σύμφωνα με πηγές της ότι με αφορμή του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (7-23 Φεβρουαρίου) η Canon θα παρουσιάσει στο CP+ της Ιαπωνίας την νέα έκδοση της δημοφιλούς μηχανής της.

Μέσα στον Δεκέμβριο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κυκλοφορούσαν αρκετά πρωτότυπα υπό δοκιμή. Ακόμα δεν έχουν διαρεύσει κάποια από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αλλά μία σίγουρη υπόθεση που μπορεί να γίνει, είναι ότι ο αισθητήρας της θα είναι πάνω από 20 megapixels.

Μείνετε μαζί μας καθώς το CP+ έρχεται στις 13 με 16 Φεβρουαρίου και θα σας κρατάμε φυσικά ενήμερους για οτιδήποτε νεώτερο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Northlight-images
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!