Δείτε σε video τη στιγμή που το κλείστρο μίας Canon EOS 7D II “χαλάει”


Δείτε σε video τη στιγμή που το κλείστρο μίας Canon EOS 7D II “χαλάει”

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ εκνευριστικό να βλέπεις κάποιον να χαλάει μία μηχανή απλά για να δει τις αντοχές της.

Παρόλο τον εκνευρισμό έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε πως κάνει μία μηχανή που το κλείστρο της έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του, ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε όταν θα μας συμβεί (μακριά από εμάς!).

Ο YouTuber ContinueCrushingTech είχε πρόβλημα με την Canon EOS 7D II του και θα την έστελνε στο service της Canon. Οπότε σκέφτηκε να κάνει ένα τεστ το κλείστρο της, αποφασίζοντας να τραβήξει φωτογραφίες μέχρι να χαλάσει (θέλει πολύ υπομονή).

Η μηχανή τελικά έμεινε από κλείστρο, κοντά στις 200.000 λήψεις (ακριβώς 199.591), μετά από περίπου πέντε ώρες.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μία Canon EOS 7D II θα μείνει σίγουρα από κλείστρο κοντά στις 200.000 λήψεις, καθώς το τεστ καταπόνισε πολύ την μηχανή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Έχετε μείνει ποτέ από κλείστρο μηχανής και αν ναι στις πόσες λήψεις;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon EOS Canon EOS 7D II
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!